Sales/accountmanager

  • Salarisindicatie Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10027172
  • Locatie Beverwijk
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction, (Petro)Chemical

Samenvatting

Ben jij een nu een (key) account- of sales manager die zich wil ontwikkelen naar de volgende (leidinggevende) stap? Vind je het een uitdaging de omzet in jouw werkgebied een fikse impuls te geven? Wil je werken in een snel groeiende organisatie waar ook in jou wordt geïnvesteerd en heb je ook nog affiniteit met techniek? Dan is dit misschien wel de baan voor jou. 

Over de functie

Als Sales/accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de vestiging in Beverwijk. Je behoudt bestaande klantrelaties (40%) en genereert new business (60%), om zo omzet te maken in jouw werkgebied. Daarnaast volg je de markt- en productontwikkelingen op de voet, zodat je zowel de klant als de organisatie goed kunt adviseren. Je denkt in oplossingen en durft beslissingen te nemen. Met de juiste potentie en ambitie kun je je ontwikkelen tot vestigingsmanager.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Manager van de Indu-Tools Group. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de overige afdelingen van het hoofdkantoor in Rotterdam. 

Over het bedrijf

Indu-Tools Group (Indu-Tools B.V., I-Rental NV en I-Rental SAS) is dé verhuurspecialist  voor de Industrie, Petrochemie en Maritieme sector. Het bedrijf biedt klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds. Daarbij worden gereedschappen en machines van A-merken ingezet, die aan de modernste technologieën voldoen en bijdragen aan een energiezuinig gebruik en een lagere CO₂-uitstoot. De organisatie groeit snel, is ambitieus en biedt de medewerkers alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. Indu-Tools is een van de grote industriële verhuurders van de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Momenteel werken er 120 mensen. De hoofdkantoren staan in Rotterdam en Antwerpen.

Aanbod

Bij Indu-Tools kom je terecht in een uitdagende functie met verantwoordelijkheden, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de juiste begeleiding om je te ontwikkelen tot succesvolle manager. Daarnaast is er een uitstekend salaris en uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto, laptop en telefoon van de zaak, 23 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een voltijd dienstverband en een goede pensioenregeling via ASR. 

Profiel

Je hebt minimaal hbo werk– en denkniveau, door opleiding en/of ervaring. Je hebt relevante commerciële buitendienst ervaring en de combinatie accountmanagement en new business ligt je. Daarnaast heb je affiniteit met techniek en bij voorkeur ervaring binnen de industrie, petrochemie en/of maritieme sector. Je bent flexibel, overtuigend, klant-, resultaat- en oplossingsgericht. Verder beheers je het Nederlands en Engels in woord en geschrift, bezit je een rijbewijs en woon je bij voorkeur in de regio Noord-Holland.

Deel dit met mijn netwerk: