Head Facility Management and Global Procurement

  • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Procurement
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10027361
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Banking & Insurance

Samenvatting

Nieuwe positie voor mensgerichte inspirerende manager.

Over de functie

In deze rol kom je terecht in het MT van de COO. Naast het faciliteren van diensten op het hoofdkantoor ontferm je je in deze leiding gevende rol ook over het ontwikkelen en uitvoeren van onder meer vendor risk management beleid en global procurementbeleid, met als einddoel om processen niet alleen zo gestroomlijnd en kosteneffectief mogelijk te laten verlopen, maar ook continu te innoveren en verduurzamen. Je overziet meer dan 100 miljoen euro aan leveranciersuitgaven en streeft gelijktijdig naar constante procesverbetering.

Over het bedrijf

Robeco zoekt een inspirerende manager voor de teams Facility Management & Global Procurement. Hoewel Robeco wereldwijd actief is, blijft Rotterdam de thuishaven van waaruit de operatie aangestuurd wordt. De FM&GP-afdeling, bestaande uit 28 fte’s, verzorgt het wereld wijde inkoopproces, evenals diensten voor het hoofdkwartier.

Aanbod

Salaris bandbreedte tussen de € 120.000 en € 150.000 + bonus en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Robeco zoekt iemand met een relevant track record in een complexe procurementomgeving. Iemand met een duidelijke visie op het onderhouden van leveranciersrelaties en het onderhandelen met deze leveranciers. Iemand met leiderschapskwaliteiten, passie voor duurzaamheid, visie en ambitie om best of class te worden. Iemand die de status quo uit durft te dagen en sterk communiceert in het Engels en Nederlands.

Deel dit met mijn netwerk: