HR-Adviseur

  • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10027501
  • Locatie Holten
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering, Manufacturing

Samenvatting

Ben jij een allround HR-professional met oog voor operationele verbetermogelijkheden? Voel jij een organisatie moeiteloos aan en gebruik je dit talent om medewerkers te helpen, te begrijpen, en om vast te stellen wat voor versterking een organisatie nodig heeft? Dan heeft deze internationaal georiënteerde productieorganisatie een prachtige kans voor je!

Over de functie

In deze rol treed je op als inhoudelijke en adviserende kracht wanneer het gaat om HR-gerelateerde activiteiten. Je vangt op wat er binnen het bedrijf speelt en gebruikt deze informatie om projecten te ontwikkelen waarmee je procesverbeteringen realiseert. Deze projecten zijn veelal gericht op talentontwikkeling, het behouden van personeel, on-boarding en employer branding.

Ideeën draag jij zonder moeite aan en met je initiatiefrijke karakter kan jij het HR-beleid uitlezen en aansterken. De professionaliseringsslag die je realiseert, is terug te zien in hoe je het Employee Life Cycle-proces onder handen neemt en (medior) management ondersteunt bij HR-vraagstukken. Zowel op operationeel als tactisch niveau vorm je een sterke toevoeging in meerdere lagen van de organisatie.


Als HR Adviseur ben je onder meer verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

·         Projecten rondom talentontwikkeling, personeel, on-boarding en employer branding starten, ontwikkelen en succesvol afronden

·         Mogelijkheden identificeren binnen het personeelsbestand en aanneembeleid, en via diverse kanalen (LinkedIn, externe bureaus) de juiste versterkingen binnenhalen

·         Ontwikkelingstrainingen opzetten en het ontwikkelingsbudget bewaken

·         Het eerste aanspreekpunt vormen voor personeel, onder andere over ziekteverzuim

  • Actief aandragen van procesverbeteringen over de gehele breedte van je functie en de implementatie van deze verbeteringen realiseren

Over het bedrijf

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de Aebi Schmidt Groep, leverancier van slimme producten en diensten voor werkzaamheden aan wegen, vliegvelden en openbare ruimte. De internationaal georiënteerde Group heeft wereldwijd circa 3.000 medewerkers in dienst, verdeeld over 14 productielocaties en 16 verkooporganisaties. In Nederland ontwikkelen en produceren zij materieel voor de gladheidbestrijding en straatreiniging ten behoeve van de wereldwijde markt. Voor Nederland en België zijn zij actief in de verkoop en after sales van de door hun geproduceerde strooimachines, veegmachines en multifunctionele voertuigen met bijbehorende aanbouwapparatuur. Om de marktpositie te behouden en verder uit te breiden werken zij hard aan innovatie, kwaliteit en ontzorging van klanten. Op onderwerpen als servitization, circulariteit en digitalisering lopen zij voorop. Binnen de organisatie zijn klanttevredenheid, samenwerken en eigen initiatief belangrijke begrippen. In Nederland werken circa 240 werknemers.

Aanbod

In deze positie werk je samen met enthousiaste en ambitieuze collega's in een internationale organisatie die om haar medewerkers geeft. De communicatielijnen zijn kort en het is dus mogelijk om in korte tijd een groot verschil te maken.

 

Daarnaast biedt Aebi Schmidt de juiste kandidaat de volgende arbeidsvoorwaarden:

·         Een goed basis salaris (CAO kleinmetaal)

  • 1/2 13e maand

·         Reiskostenvergoeding (€0,21 per km)

·         25 vakantiedagen en 13 atv-dagen

·         De ruimte om te groeien en je te ontwikkelen tot steunpilaar van een gedreven HR-team

·         Een kantoor in Holten

  • Een aantrekkelijke pensioenregeling

Profiel

Als HR Adviseur is het van belang dat je een stevige portie kennis van je vakgebied meeneemt en op de hoogte bent van lokale wetgeving en actuele ontwikkelingen. Je geeft om je collega's en achterhaalt met oprechtheid en passie wat deze mensen en de organisatie nodig hebben.

 

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt verder over het volgende:

·         Bachelordiploma in de richting HR of bedrijfskunde

·         Minimaal 4 jaar werkervaring als HR-professional

·         De ambitie en de wil om door te groeien binnen het HR-vakgebied

·         Het vermogen om feedback effectief te verwerken en een proactieve en oplossingsgerichte aanpak te hanteren

·         Ervaring met Microsoft Office, ervaring met AFAS Profit is een pre

·         Een empathische, integere, assertieve en communicatief sterke persoonlijkheid

·         Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als schriftelijk

·         Interesse in verandermanagement en de ontwikkeling van collega's

·         Cijfermatig inzicht

 

Ben jij het HR-talent dat deze onderneming en haar mensen verder tot bloei kan laten komen? Solliciteer dan nu!

Deel dit met mijn netwerk: