Strategisch Manager HR (MT-lid)

 • Salarisindicatie € 80.000 - € 112.000 + auto
 • Vakgebied Human Resource & Recruitment
 • Full time/Part time Fulltime
 • Vacaturenummer 8821300
 • Standplaats 's-Hertogenbosch
 • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Samenvatting

Een veelomvattende, uitdagende & zowel beleidsmatige als operationele HR-managementpositie. Dit, bij een oersolide, financieel sterke organisatie die een (grotendeels onzichtbare) sleutelrol speelt bij het leven van alledag voor miljoenen burgers in Brabant.

Over de functie

Als MT-lid wordt een relevante inbreng verwacht met betrekking tot beleidsthema’s zoals talentmanagement, duurzame inzetbaarheid, zelfsturende teams en wervingskracht. Tevens stuur je een afdeling aan van zo’n 15 betrokken en enthousiaste HR-professionals. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Over het bedrijf

Bij Brabant Water, als dynamische organisatie binnen de hardst groeiende provincie van Nederland, werken ruim 800 medewerkers om 24 uur per dag drinkwater van de hoogste kwaliteit te leveren. Deze klantgerichte onderneming werkt met betrokken partijen nauw samen en is continu bezig om moderner en beter te worden. Zo past men de nieuwste technologieën toe, vernieuwt men in rap tempo en heeft men oog voor de ontwikkeling van eigen mensen. Vanwege pensionering is er op het hoofdkantoor, pal aan het centraal treinstation te Den Bosch gelegen, ruimte voor een deskundige, verbindende, pragmatisch ingestelde Strategisch Manager HR met veel daadkracht.

Wat wij bieden

Brabant Water neemt deel aan de Cao Waterbedrijven.

Flexibele arbeidsvoorwaarden

 • Je kiest zelf je pakket arbeidsvoorwaarden;
 • Naast een vast salaris krijg je een budget. Daarvan kun je bijvoorbeeld extra geld sparen voor je pensioen, je salaris verhogen of extra verlof kopen;
 • Je kunt kiezen hoe en wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Ineens of in maandelijkse termijnen, in mei of op een ander moment;
 • Het gaat hier om een zogenaamd functiecontract, dit betekent tevens dat er een individuele bonusregeling van kracht is;
 • Bij deze functie hoort ook een auto van de zaak;
 • € 80.000 - € 112.000

Je houdt werk en privé beter in balans dankzij een Inzetbaarheidsbudget
Wat heb je nodig om je maximaal te kunnen inzetten in je werk? Dat is heel persoonlijk en het verandert ook nog eens voortdurend. Daarom krijg je een vast budget (uren die je kunt "verkopen") naast je salaris dat je helemaal naar eigen inzicht kunt besteden. Aan sparen voor meer vrije tijd, omdat een druk gezin of de zorg voor een dierbare daarom vragen. Of aan het opvangen van hoge scholingskosten of een sportabonnement.

Je bepaalt je werktijden in overleg met je leidinggevende.

Je bouwt automatisch pensioen op bij het ABP. Het ABP is één van de grootste en betrouwbaarste pensioenfondsen van Nederland.

Je kunt een voordelige ziektekostenverzekering afsluiten bij ZKA (zilveren kruis achmea). Behalve een basisverzekering biedt ZKA aantrekkelijke aanvullende verzekeringen.

Je kunt meedoen aan activiteiten die je fit en vitaal houden
Brabant Water organiseert activiteiten die passen binnen een gezonde leefstijl en maken initiatieven van haar medewerkers mogelijk. Een Brabant Waterteam doet bijvoorbeeld mee aan de marathon van Eindhoven en je kunt gratis deelnemen aan sportclinics.

Werken en innoveren in de techniek bij Brabant Water: https://www.youtube.com/watch?v=HOmXjutPPMQ

Functie eisen

Academisch werk- en denkniveau, aangevuld met relevante leidinggevende ervaring inzake complexe HRM-vraagstukken. Je hebt een frisse, constructief kritische kijk op zaken, bent gericht op samenwerking doch ook standvastig en besluitvaardig.

Andere vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden