Manager Operations

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied General Management, Engineering
 • Full time/Part time Fulltime
 • Vacaturenummer 9118300
 • Locatie Roosendaal
 • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Samenvatting

Voor Bostik in Roosendaal zoekt YER een Operations Manager.

Over de functie

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van het primaire proces: de omzetting van grondstoffen naar gereed product. Je zorgt ervoor dat dit op een efficiënte en doelgerichte manier gebeurt. Dat doe je vanuit een scherpe kijk op veiligheid, kwaliteit en kosten. Ook zet je duidelijke kaders en ziet erop toe dat die worden gevolgd. Je geeft leiding aan de afdelingen productie (ploegendienst), onderhoud en expeditie. Je bewaakt het overzicht en de afstemming tussen deze afdelingen, zodat er optimaal wordt samengewerkt vanuit hetzelfde doel.

De fabriek in Roosendaal is volop in beweging. Er wordt hard gewerkt aan groei van capaciteit en volume. Dat vraagt om uitbreiding, modernisering en automatisering van installaties en werkprocessen. Maar zeker ook om een verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie. Mens en techniek moeten in balans zijn.

Je beschikt over zeer goede people management skills om de mensen in jouw organisatie mee te nemen in de ontwikkelingen die gaande zijn. Daarnaast ben je als een vis in het water in een operationele omgeving. Je stuurt op resultaat in de dagelijkse processen maar neemt ook actie om continue verbetering tot stand te brengen. Dat doe je in teamverband met collega’s uit alle afdelingen.

Als lid van het Roosendaal managementteam ben je nauw betrokken bij alle aspecten van de bedrijfsvoering. Je kijkt verder dan alleen ‘Operations’. Je geeft direct leiding aan de Teamleiders Productie (shifts), Technische Dienst en Expeditie. Zelf rapporteer je aan de Plant Manager.

Over het bedrijf

Bostik Nederland B.V., gevestigd in Roosendaal, behoort tot het Franse chemieconcern Arkema. De activiteiten van Bostik maken deel uit van het business segment ‘high performance materials’. Bostik is een wereldspeler op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde kleefstoffen die hun toepassing vinden in innovatieve producten voor zowel de industriële als de consumentenmarkt.

De vestiging in Roosendaal legt zich toe op hotmelt kleefstoffen voor de ‘non-woven’ hygiëne industrie. Deze worden verwerkt in babyluiers, sanitaire wegwerpartikelen voor dames en incontinentie producten. De business unit ‘non-woven’ is wereldwijd actief met 7 productielocaties verspreid over 5 continenten. Vanuit Roosendaal worden de activiteiten gecoördineerd voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Bij Bostik Nederland B.V. werken ruim 70 medewerkers.

Aanbod

Bostik Nederland B.V. heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De werksfeer binnen Bostik is informeel.

Profiel

 • Hbo-diploma in een relevante technische richting (bijv. procestechniek, werktuigbouw, technische bedrijfskunde);
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een operationele omgeving op managementniveau;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met operationele werkprocessen en technieken (zoals op gebied van HSE, kwaliteit, finance, logistiek, onderhoud, continuous improvement);
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Competenties: plannen, organiseren, probleemoplossend vermogen, resultaatgerichtheid, samenwerking/communicatie, strategisch en conceptueel denken.
Deel dit met mijn netwerk: