(Senior) Leasing Manager

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Full time/Part time Fulltime
 • Vacaturenummer 9166300
 • Locatie Schiphol
 • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consumer Goods, Construction

Samenvatting

Ben jij die proactieve, ondernemende, analytische en hands-on leasingmanager met een sterke persoonlijkheid die handelt? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever Unibail-Rodamco-Westfield zijn wij op zoek naar een (Senior) Leasing Manager.

Over de functie

Als onderdeel van het jonge en dynamische team van Leasing Managers deel je de verantwoordelijkheid van het leaseproces van het zoeken naar huurders tot en met het ondertekenen van huurcontracten, gericht op het vinden, aantrekken en ontwikkelen van de beste retailers voor het winkelcentrum, om constant verhoging te genereren van de omzetgroei in elk centrum.

Met marketing- en operationele managementafdelingen definieer je het leasingactieplan: analyse van verhuur uitvoeren op basis van marketing en statistische studies, target retailers definiëren en identificeren, huurprijzen bepalen.

Voor nieuwe locaties draag je bij aan de ontwikkeling van communicatiemiddelen, aan de lay-out van het centrum, aan het definiëren van huurwaarden en je bent verantwoordelijk voor het leaseproces en de onderhandelingen tot en met de ondertekening van de lease overeenkomst.

De verwachting van jou als Unibail-Rodamco-Westfield’s leasingmanager is dat je proactief voorstellen doet en alle leasing-structuren implementeert om de waarde van de asset te verhogen. De strategie is om de rotatie van huurders te versnellen, nieuwe huurders te zoeken en te onderhandelen met huurders met een focus op het optimaliseren van de huurinkomsten.

Over het bedrijf

Unibail-Rodamco-Westfield is gespecialiseerd in het bezitten, ontwikkelen en beheren van eersteklas winkelobjecten in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten, de meest prestigieuze kantoorgebouwen en grote congres- en tentoonstellingslocaties in de regio Parijs. De portefeuille van de Groep werd op 30 juni 2018 gewaardeerd op € 63,7 miljard.

De industrie leiden als de belangrijkste wereldwijde ontwikkelaar en operator van grootse winkelbestemmingen. Unibail-Rodamco-Westfield brengt twee leiders samen in de winkelvastgoedindustrie, Unibail-Rodamco en Westfield. Dankzij hun gecombineerde krachten biedt Unibail-Rodamco-Westfield het beste platform voor detailhandelaren in de meest dynamische steden in Europa en de Verenigde Staten.

Met de grootste ontwikkelingspijplijn en het beste management in zijn klasse, zal Unibail-Rodamco-Westfield zijn visie voor de toekomst van de detailhandel in winkelcentra in 13 landen inzetten.

Aanbod

Unibail-Rodamco-Westfield biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden ze een professionele, jonge, dynamische en zeer succesvolle commerciële organisatie met veel internationale carrièrekansen, baanbrekend in haar sector.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde MSc
 • Je beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden
 • Je bent ambitieus, commercieel en communicatief vaardig
 • Zakelijk beschik je over sterke financiële en analytische vaardigheden
 • Je bent een enthousiaste en samenwerkingsgerichte teamplayer
 • Nederlands en Engels beheers je vloeiend in woord en geschrift
Deel dit met mijn netwerk: