Leasing Manager

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Facility & Real Estate, Sales
 • Full time/Part time Fulltime
 • Vacaturenummer 9472300
 • Locatie Schiphol
 • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consumer Goods, Construction

Samenvatting

Ben jij commercieel ingesteld, heb je sterke affiniteit met retail en vind je het leuk om op een creatieve manier potentiële huurders aan Wereldhave te binden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor Wereldhave zijn wij op zoek naar een Leasing Manager voor het westen van het land.

Over de functie

Als Leasing Manager bij Wereldhave ben je verantwoordelijk voor het gehele leasing proces. Dit proces begint bij het aantrekken van potentiële huurders tot het onderhandelen over nieuwe huurovereenkomsten, verlengingen en allonges (aanvullingen op de huurovereenkomst). Je werkt nauw samen met de Asset Manager om leegstand in de winkelcentra tot een minimum te beperken, waarbij je rekening houdt met het optimaliseren van de branchemix van het winkelcentrum. Je gaat vanuit je eigen netwerk op zoek naar potentiële huurders, en je benadert retailers door onderzoek in de markt te doen. Je doet packagedeals over de gehele portefeuille van Wereldhave, en je stelt investeringsvoorstellen op. Ook ben je verantwoordelijk voor heronderhandelingen met bestaande huurders in het winkelcentrum die willen uitbreiden of van standplaats willen veranderen.

Je bent onderdeel van het centre-team dat bestaat uit een Asset Manager, Technical Manager, Marketing Manager, Business Unit Assistant en een Property Accountant.

Over het bedrijf

Wereldhave is een beursgenoteerde, internationale vastgoedbeleggingsmaatschappij en investeert in winkelcentra in Noordwest-Europa. De winkelcentra van Wereldhave zijn gericht op ‘convenient shopping’: winkelen moet gezellig en gemakkelijk zijn met een breed aanbod voor 90% van de winkelbehoeften, sterke huurders, goede horecagelegenheden en een goede bereikbaarheid. Daarbij heeft Wereldhave een sterke visie op de veranderende retailmarkt waarbij online retail en diversificatie “key” zijn en streeft naar continue innovatie en besteedt veel aandacht aan het introduceren van vernieuwende formules en retail concepten. De strategie is gericht op ‘cross-channelling’, waarbij de fysieke winkel en online winkelen elkaar versterken.

Het Nederlandse winkelcentrum portfolio bestaat momenteel uit zestien winkelcentra in de grote regionale steden. Wij zijn een dynamische organisatie, innovatief in denken en doen, met een grote ambitie in projectontwikkeling van attractieve winkelgebieden.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het WTC op Schiphol en Wereldhave in Nederland heeft ca 75 medewerkers; ongeveer 25 in de holding organisatie en ongeveer 50 medewerkers in de Nederland organisatie. Wereldhave is sterk in beweging.

Aanbod

Wereldhave biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Je hebt een afgeronde BSc of Msc opleiding
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. in zowel woord als geschrift
 • Je kunt goed acquireren, onderhandelen en investeringsvoorstellen opstellen
 • Commercieel, ondernemernd, resultaatgericht, zelfstandig en teamspeler
Deel dit met mijn netwerk: