Senior Advocaat-medewerker Contracten/M&A

  • Salarisindicatie Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Vakgebied Legal
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-09345000
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Legal

Samenvatting

Mooie uitdaging bij een Rotterdams kantoor met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur.

Over de functie

Voor de Rotterdamse vestiging van Yur zoekt YER een ervaren en ondernemende advocaat-medewerker met expertise in het contractenrecht en/of de M&A-praktijk. De focus van jouw werkzaamheden ligt op (ondernemingsrechtelijke) contracten, transacties en herstructureringen. Je werkt zelfstandig en bouwt (verder) aan jouw eigen praktijk.

Over het bedrijf

Yur is een kantoor met een Rotterdamse inslag waar een jong en energiek team advocaten uitdagend werk verzet voor mooie klanten. Het kantoor heeft een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Bij Yur werk je op een flexibele werkplek met voor de advocatuur ongebruikelijk moderne software, waarmee je efficiënt kunt werken, waar en wanneer je wilt. Yur gelooft in een vriendelijke werksfeer waarin iedereen, ongeacht ervaringsjaren, elkaar verder helpt. Dat doet men door eerlijk tegen elkaar te zijn en elkaar uit te dagen, waarbij een gezonde dosis Rotterdamse humor zo nodig relativeert.

Aanbod

Yur biedt je een prettige en moderne werkomgeving met flexibele werkplekken en met voor de advocatuur ongebruikelijk moderne software. Yur begrijpt dat je niet voor niets werkt. Yur hanteert daarom een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een beloning voor individuele en teamprestaties. Yur zorgt tot slot voor een goede balans tussen werk & privé. Zo biedt Yur de gelegenheid om te werken op de uren die aansluiten op jouw agenda en is een parttime dienstverband bespreekbaar. Yur heeft aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling. Yur biedt dan ook een eigen opleidingsprogramma en het volgen van een Grotius opleiding is vanzelfsprekend.

Profiel

Je hebt 7 tot 10 jaar werkervaring en een sterke en aantoonbare affiniteit met (ondernemingsrechtelijke) contracten, transacties en herstructureringen. Je bent geen kleurloze boekenwurm maar iemand die met passie voor het vak en die met opgestroopte mouwen meewerkt aan pragmatische oplossingen voor de klant. Je communiceert helder, bent oprecht en recht door zee. Jouw werk is van juridisch hoog niveau, maar kun je waar nodig ook in jip-en-janneketaal uiteenzetten. Je hebt een commerciële inslag en een stevige persoonlijkheid. Je hebt een eigen praktijk en/of de ambitie om deze (verder) op te bouwen en zo de advisering en klantenkring van Yur samen met jouw collega’s naar een nog hoger niveau te tillen.

Deel dit met mijn netwerk: