Manager ICT

  • Salarisindicatie Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied IT
  • Full time/Part time Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000178
  • Locatie Duiven
  • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
  • Branche IT & Telecom, Wholesale, Consumer Goods

Samenvatting

Ben jij een Manager ICT die op meerdere borden tegelijk kan schaken? Daag jij jezelf graag uit en ben je op zoek naar een organisatie waar de groei er nog lang niet uit is, waar initiatief op prijs gesteld wordt en jij samen met je team je stempel kunt drukken op de verdere optimalisatie van de dienstverlening?

Over de functie

Als Manager ICT ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de ICT-infrastructuur en -systemen. Met jouw team - bestaande uit o.a. SAP Consultants, applicatie- en functioneelbeheerders - borg je enerzijds 'business continuity' en anderzijds het verder optimaliseren van (IT) processen richting de business en eindklant (o.a. E-Commerce). Je bepaalt in overleg met de directie de strategische lijn en zorgt voor de vertaling hiervan naar de projectenkalender en/of 'daily business'. ICT is een middel, geen doel; hierdoor zoek je aansluiting bij de business voor een optimaal gebruik van de aangereikte IT-oplossingen. Hierbij kun je denken aan ERP, CRM en BI. Je wordt regelmatig conceptueel uitgedaagd, bijvoorbeeld bij eventuele overnames en post-merger trajecten en het wel of niet anticiperen op nieuwe innovatieve technologieen (vanuit ROI perspectief).

Over het bedrijf

Nedac Sorbo Mascot is een toonaangevende speler in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-foodconcepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa. Zij voeren diverse eigen merken waaronder Sorbo, maar zijn ook o.a. de logistiek partner voor diverse A-merken.

Dagelijks werken ruim 500 medewerkers aan het ontzorgen van klanten op het gebied van inkoop, distributie en productpresentatie.

Nedac Sorbo Mascot is een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, België, Duitsland en Engeland. In Nederland bevindt zich het hoofdkantoor in Duiven.

“Afhankelijk van de wensen van de klant past Nedac Sorbo Mascot de distributievorm en de commerciële samenwerking aan. We zijn flexibel per categorie en per klant.” - Wouter Meijerink, CEO

Aanbod

  • Fulltime dienstverband
  • Lease-auto
  • Pensioenregeling

Profiel

Academisch werk- en denkniveau. Een gedreven people manager, met 'up-to-date' IT technische kennis, strategisch, maar ook hands-on. Ervaring in een SAP-omgeving (kennis van Exact en/of Witron is een pré) bij voorkeur binnen de Supply Chain, Non-Food, Retail, FMCG of F&B, sterke Projectmanagementvaardigheden, gedegen kennis van BPM, stressbestendig en iemand die niet schroomt om 'ownership' te nemen. Je bent trots op reeds bereikte resultaten, maar wil jezelf graag verder uitdagen. Op termijn ambieer je een positie als CIO.

Deel dit met mijn netwerk: