Accountmanager Noord-Nederland

 • Salarisindicatie Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10002136
 • Locatie Uithoorn
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Sales & Marketing

Samenvatting

Ben jij de ervaren accountmanager die voor het familiebedrijf Geostick de commerciële doelstellingen in Noord-Nederland kan behalen? Ben jij in staat om bestaande relaties te verstevigen en uit te breiden? Ben jij de persoon die gedreven werkt aan het ontwikkelen van nieuwe relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als ervaren accountmanager weet je dat voorbereiding belangrijk is. Hiervoor is een deel van de werkzaamheden ook ingericht. Je werkt zelfstandig vanuit huis en weet potentiële klanten (variërend van inkopers, marketeers tot directeuren) te overtuigen door je in te leven en mee te denken in hun vraagstelling. Je bouwt een duurzame relatie op door het aanbieden van oplossingen die naadloos aansluiten op de behoefte van je klanten. Deze klanten zitten in eerste instantie in het werkgebied “Noord Nederland” maar dat kunnen op termijn ook internationale klanten zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het Sales-plan in je eigen regio door een analyse te maken van je werkgebied en de nieuwe grafische afzetmogelijkheden te inventariseren. Naast het opbouwen van nieuwe relaties bezoek je ook bestaande klanten om de relatie te onderhouden en om een presentatie te geven over een nieuwe oplossing die Geostick kan bieden. Met de binnendienst werk je intensief samen en heb je veel contact over onder andere lopende zaken en nieuwe leads. De informatie die je uit de gesprekken met de klanten hebt verkregen verwerk je in het ERP-systeem (CERM).

In deze functie als accountmanager rapporteer je direct aan de Sales Director.

Over het bedrijf

De Geostick Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1924 zeer succesvol is in de productie en verkoop van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen en het bieden van oplossingen voor printsystemen. De kernwaarden zijn vooruitstrevendheid, win-win partnerships, maatschappelijke verantwoordelijkheid en goed werkgeverschap.

De organisatie bestaat uit verschillende bedrijven met elk hun eigen discipline. De verkoop richt zich onder meer op de food, de chemische industrie en de logistieke sector. Geostick is in Europa marktleider op het gebied van digitale druk.

De Geostick Groep heeft in 2019 een omzet van ruim 60 miljoen behaald en er werken ruim 300 enthousiaste en professionele medewerkers die garant staan voor het leveren van een uitstekende kwaliteit en service.

Aanbod

 • Een groeiende en innovatieve organisatie
 • Een competitief salaris
 • Een dynamisch buitendienstteam van zeven sales-professionals
 • Uitstekende begeleiding op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling
 • Een informele cultuur met korte communicatielijnen en een no-nonsense-mentaliteit 

Profiel

Je bent een commerciële professional en je hebt een doortastende persoonlijkheid en sterke commerciële drive. Je bent overtuigend, enthousiast en initiatiefrijk. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau binnen een commerciële richting. Je hebt bewezen dat het onderhouden van relaties en scoren van “new business” je in het bloed zit. Het is een pre als je de grafische wereld kent. Je woont in het gebied boven de lijn Amsterdam – Enschede.

Deel dit met mijn netwerk: