Manager Logistiek & Terrein

  • Salarisindicatie Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Logistics
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002781
  • Locatie Sluiskil
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water

Samenvatting

Door groei en ontwikkeling van de organisatie wil Heros Sluiskil het managementteam uitbreiden met een Manager Logistiek & Terrein.

Over de functie

Primaire verantwoordelijkheid van deze functie ligt op het ontwerpen en beheren van het masterplan voor de indeling van het terrein (circa 55 ha groot) en de daarbij behorende logistieke stromen en activiteiten. Verwacht wordt dat door dit masterplan er een aanzienlijke efficiencyverbetering plaatsvindt en dat de logistieke performance verbetert.

Andere onderdelen die in dit masterplan opgenomen moeten worden zijn: transportcontracten voor bulkgoederen, de planning (personeel en groot werkmaterieel), bezettings- en voorraadmanagement en terrein-(re-)locatie projecten. De verdere invulling van dit masterplan en uiteindelijk de functie zelf zal sterk bepaald worden door de nieuwe Manager Logistiek & Terrein. Als Manager Logistiek & Terrein krijg je alle vrijheid om de logistieke organisatie verder vorm te geven en te professionaliseren in de driehoek van processen, systemen en mensen. Je zult het ‘logistieke punt op de horizon voor Heros Sluiskil gaan bepalen’.

Over het bedrijf

Heros Sluiskil BV, onderdeel van de REMEX-Groep, is actief op het gebied van productie en verkoop van duurzame grondstoffen. Deze grondstoffen worden verkregen na recycling van reststoffen die overblijven bij de verbranding van afval in een afvalenergiecentrale (AEC). Deze zogenaamde bodemassen worden niet alleen gebruikt in diverse civieltechnische werken zoals wegen, fly-overs, geluidswallen en opritten naar bruggen, maar ook in de betonindustrie. Daarnaast is Heros Sluiskil actief in waterbehandeling en havenfaciliteiten. Het circa 90 medewerkers tellende bedrijf is gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen in Zeeuws Vlaanderen.

Aanbod

Heros Sluiskil BV biedt een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en inbreng, een informele werksfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket (prima salaris + bonus) met mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Profiel

Wij komen graag in contact met kandidaten die een brede kijk hebben op industriële logistiek, operatie en supply chain. Ruime ervaring binnen het logistieke werkveld, bij voorkeur met bulkgoederen, is hiervoor vereist. Ook managementervaring of management-potentie staat op het wensenlijstje, met hbo of wo werk- en denkniveau als basis.

Naast deze inhoudelijke bagage heb je het talent om als teamplayer (logistieke) richting te geven. Een bouwer die stevig in zijn of haar schoenen staat. Een manager die zich flexibel opstelt en op diverse niveaus kan communiceren.

Deel dit met mijn netwerk: