Skip to main

Hbo-vacatures

Filters

604 vacature(s) gevonden
Nieuw

Software Solution Architect

Noord-Brabant IT IT Hbo Detavast

Solution/Software Architect

Bekijk vacature
Nieuw

Enterprise Architect

Noord-Brabant IT IT Hbo Detavast

Enterprise Architect digitalisering

Bekijk vacature
Nieuw

Data Architect

Son en Breugel IT IT Hbo Detavast

Data Architect voor onze opdrachtgever actief in verzuim & reïntegratie

Bekijk vacature
Nieuw

Consulent Jeugd

Deventer Sociaal Domein Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Medewerker toegang Jeugd

Bekijk vacature
Nieuw

Consultant Supply Chain/Quality

Groningen Supply Chain HR Hbo Werken bij YER

Consultant Supply chain/Quality

Bekijk vacature
Nieuw

Casemanager Inkomen Minima

Hoogezand Sociaal Domein Overheid Hbo Detachering via YER

Vacature medewerker Energietoeslag

Bekijk vacature
Nieuw

Certification Engineer - CERTIFER HHC/DRS B.V.

Noord-Scharwoude Engineering Engineering & Development Hbo Detavast

Certification Engineer bij CERTIFER HHC/DRS

Bekijk vacature
Nieuw

Embedded software engineer VRI - Vialis B.V.

Houten IT Infra Hbo Detavast

Ga aan de slag als Embedded Software Engineer binnen de Nederlandse VRI!

Bekijk vacature
Nieuw

Teammanager Sociaal Domein - gemeente Stichtse Vecht

Utrecht Sociaal Domein Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Houd je van een dynamische en energieke werkomgeving, waarbij je elke dag wordt uitgedaagd? Vind je het ontzettend leuk om medewerkers te stimuleren en te coachen? En is de inhoud van het Sociaal...

Bekijk vacature
Nieuw

Doorstroomcoach

's-Hertogenbosch Sociaal Domein Overheid Hbo Detachering via YER

Doorstroomcoach 073

Bekijk vacature

Hbo-vacatures

Hbo-vacatures zijn geschikt voor professionals die een hbo-diploma hebben behaald, of die aantoonbaar succesvol werken op hbo werk- en denkniveau. Op deze pagina vind je een overzicht van alle hbo-vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Check welke kansen op hbo-niveau jij kunt pakken binnen ons netwerk, solliciteer eenvoudig en ga via ons netwerk aan de slag. 

Hbo-vacatures in heel Nederland 

Via ons grote netwerk vind je hbo-vacatures door heel Nederland. Sinds YER in 1987 begon als arbeidsbemiddelaar, groeiden we uit tot een van de grootste aanbieders van banen op hbo-niveau in Nederland. Jij kunt daardoor als (recent) op hbo-niveau afgestudeerde professional via ons door heel het land aan de slag.  

Er is daarnaast altijd een van onze kantoren relatief dicht in je buurt, waardoor jij als hbo-niveau-professional via YER geniet van onze regionale service en contact, in combinatie met landelijke dekking voor hbo-vacatures. 

Hbo-vacatures in allerlei vakgebieden en branches 

Als professional op hbo-niveau, reageer je via YER op vacatures in allerlei vakgebieden, zoals onder meer techniek, sociaal domein, ruimtelijke ordening, IT, finance en legal. Branches waarbinnen jij jouw vak-expertise via YER kunt inzetten zijn onder meer automotive, vastgoed, overheid, hightech, infra en bouw.  

In welke branche en vakgebied je dan ook aan de slag wilt, je kunt als je reageert op een hbo-vacature via deze pagina altijd rekenen op onze uitgebreide persoonlijke sollicitatiebegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitdagende banen en projecten bij toonaangevende organisaties. 

Ook ruime keuze hbo-startersvacatures 

Hbo-startervacatures die we regelmatig aanbieden, zijn onder meer gericht op machinebouwers, onderhouds- en storingsmonteurs, technische testers, test engineers, teamleiders en diverse mechanische/elektrotechnische functies.  

Verreweg de meeste van onze starters kiezen voor een YER-traineeship: werkervaring opdoen en je doelgericht ontwikkelen, terwijl je wordt gesteund door experts. Ook geniet je van een volwaardig salaris, een vast contract vanaf dag één en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.  

Onze hbo-startersvacatures voor traineeships zijn gericht op functies zoals data engineer, it-securityspecialist, dataprofessional, IT-accountmanager, SAP-consultant, engineer in de energietransitie, embedded hardware engineer, werkorganisator onderhoud en mutatie, Wmo-consulent, consulent Participatiewet, jeugdconsulent, adviseur ruimtelijke ordening, jurist omgevingsrecht, hypotheekacceptant en projectcontroller.  

Elke werkdag verse hbo-vacatures 

Het aanbod aan hbo-vacatures op deze pagina wordt iedere werkdag aangevuld. Staat er vandaag niets tussen wat je aanspreekt? Dan zien we je graag binnenkort terug, voor ons meest verse aanbod aan hbo-vacatures.