Skip to main

Legal-vacatures

0 vacature(s) gevonden

Helaas hebben we geen vacatures kunnen vinden die aan jouw zoekterm voldoen. Probeer het nog eens met een aangepaste zoekterm of gebruik de filter mogelijkheden aan de linkerkant.

Legal-vacatures

Vind de legal-vacatures die YER je momenteel aanbiedt via deze overzichtspagina. Solliciteer eenvoudig en pak je kansen via ons grote netwerk, door aan de slag te gaan als bijvoorbeeld curator, procesadvocaat, advocaat(-medewerker), legal counsel, (bedrijfs)jurist, manager legal services of compliance officer.  

Legal-vacatures in heel Nederland 

Ons opdrachtgeversnetwerk van bedrijven met legal vacatures bevindt zich door heel Nederland. In alle windstreken werken we samen met organisaties die zich 100% focussen op legal, zoals advocatenkantoren, maar ook met bedrijven en organisaties in andere werkvelden die juridische professionals zoeken. Dus op welk gebied jouw juridische ambities dan ook liggen, je maakt ze werkelijkheid via YER. 

Diverse soorten arbeidsovereenkomsten 

Detachering, zzp, direct in dienst bij de opdrachtgever en interim: het aanbod in soorten arbeidsovereenkomsten voor legal-vacatures is uitgebreid via YER. Onze ruime keuze in fulltime en parttime overeenkomsten laat je werken op jóuw manier. Wat je ook kiest; werken via YER betekent sowieso persoonlijke sollicitatiebegeleiding, goede arbeidsvoorwaarden en interessante juridische banen, projecten en opdrachten.     

Ook legal-vacatures voor starters

Zoek je legal-vacatures die geschikt zijn voor jou als starter op de arbeidsmarkt? Aan de start van je loopbaan is YER jouw weg omhoog in legal. Kies een eventueel beschikbare hightech-startersvacature op deze pagina, solliciteer simpel en wie weet zet jij binnenkort je eerste officiële stappen in de legal-branche via YER.