Skip to main

Vacatures in Groningen

Filters

6 vacature(s) gevonden
Nieuw

Consultant Supply Chain/Quality

Groningen Supply Chain HR Hbo Werken bij YER

Consultant Supply chain/Quality

Bekijk vacature
Nieuw

Casemanager Inkomen Minima

Hoogezand Sociaal Domein Overheid Hbo Detachering via YER

Vacature medewerker Energietoeslag

Bekijk vacature
Nieuw

Casemanager Inkomen minima - Gemeente Midden-Groningen

Hoogezand Sociaal Domein Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en deskundige medewerker sociale zekerheid om het team van onze opdrachtgever te versterken.

Bekijk vacature

Medewerker Backoffice Burgerzaken

Groningen Sociaal Domein Overheid Mbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Jouw kennis en kunde zorgt ervoor dat de burgers binnen de gemeente voorzien worden van een juiste en nauwkeurige dienstverlening op het gebied van de burgerlijke stand en naturalisaties.

Bekijk vacature

Installatiebeheerder (Asset Manager) - Nedmag B.V.

Veendam Bouwkunde & Civiele Techniek Engineering & Development Hbo In dienst bij opdrachtgever

Wil jij een cruciale rol spelen in het optimaliseren van technische procesinstallaties? Dan heeft Nedmag een uitdagende vacature voor jou!

Bekijk vacature

QHSE Manager - Nedmag B.V.

Veendam Industrial Automation Wo Master In dienst bij opdrachtgever

Ben jij niet bang om je uit te spreken als je ziet dat processen op de werkvloer veiliger of effectiever ingedeeld kunnen worden? Kun jij daarnaast je ei kwijt in milieu- en veiligheidsvraagstukken?...

Bekijk vacature

Vacatures in Groningen

Bekijk ons aanbod van vacatures in Groningen, solliciteer en verrijk je carrière via YER. De vacatures die YER je op deze pagina aanbiedt, hebben de stad Groningen als standplaats. Deze bruisende stad biedt naast eeuwenoude monumenten ook het moderne Groninger Museum – een van talloze voorbeelden van hoe gevarieerd Groningen in elkaar steekt. Rust, ruimte, maar ook het ritme en vertier van een moderne stad: je vindt het dicht bij elkaar in deze historisch rijke provinciehoofdstad. 

Wat voor vacatures zijn er in Groningen? 

Ons netwerk van opdrachtgevers in Groningen is groot, ons aanbod in banen in de stad nóg groter. De stad is gevarieerd, en dat geldt ook voor het soort vacatures. Zo kun je via ons in Groningen aan de slag als Wmo-consulent, werkvoorbereider en dataprofessional. Dit is een kleine greep uit de dagelijks aangevulde vacatures in Groningen die YER je aanbiedt. Check dus ons huidige aanbod, of zoek op deze site gericht naar vacatures in Groningen die jouw ambities prikkelen.  

Welke contractvormen biedt YER me aan in Groningen? 

YER biedt je in Groningen banen aan onder verschillende contractvormen. Zo bieden we geregeld vacatures op basis van detachering, zzp, detavast, direct in dienst bij de opdrachtgever, direct in dienst bij YER én interim. Vanwege deze ruime keuze uit full- en parttimebanen, zijn we ervan overtuigd dat jij samen met YER je ambities in Groningen in beweging kunt zetten. 

Heeft YER ook vacatures in Groningen voor starters? 

In Groningen kun je via YER ook als starter aan de slag. Op vrijwel ieder moment hebben we vacatures openstaan voor onlangs afgestudeerde starters op de arbeidsmarkt. Of kies een YER-traineeship en volg een doelgericht werk-leertraject van twee (soms drie) jaar, waarin je een allround professional wordt doordat je soft skills, business skills en vaktechnische skills aanleert.