Skip to main

Zzp-vacatures

Filters

181 vacature(s) gevonden

Projectleider warmtetransitie

Wo Master Interim/Zzp

Gemeente Bernheze zoekt een projectleider warmtetransitie

Bekijk vacature

Woningbouwversneller

Hbo Interim/Zzp

Voor de gemeente Venlo zoeken we een procesregisseur woningbouwversnelling

Bekijk vacature

Toetser Wmo/Jeugd

Hbo Interim/Zzp

Toetser Wmo/Jeugd

Bekijk vacature

(junior) Projectleider scholen

Hbo Interim/Zzp / Detavast

Wij zijn op zoek naar een Projectleider scholen om het team te versterken. Als Projectleider ondersteun je onze hoofdprojectleider bij diverse taken en draag je bij aan de succesvolle uitvoering van...

Bekijk vacature

Beleidsadviseur Statushouders en Inburgering

Hbo Interim/Zzp

Beleidsadviseur Statushouders en Inburgering

Bekijk vacature

Projectmanager

Hbo Interim/Zzp

Ben jij opzoek naar een leuke uitdaging als projectmanager bij de gemeente Reusel-de Mierden

Bekijk vacature

WMO Consulent

Hbo Interim/Zzp

Voor een gemeente in de regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een ervaren WMO consulent voor 32 uur in de week. Ben je beschikbaar? Reageer dan snel!

Bekijk vacature

Medior Test Engineer

IT Hbo Interim/Zzp / Detavast

De missie van KVK is om onmisbaar te zijn voor veilig én verantwoord zakendoen in Nederland. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze dienstverlening is...

Bekijk vacature

Projectleider gebiedsontwikkeling

Hbo Interim/Zzp / Detavast

Heb jij een frisse blik en visie op gebiedsontwikkeling en vind jij het een uitdaging om een trekkende rol in projecten te nemen? Ben jij een verbinder en spreken projecten als Totaalplan Binnenstad...

Bekijk vacature

Administratief medewerker Sociaal Domein

Mbo Interim/Zzp

Voor een tijdelijke opdracht zoeken wij een ervaren administratieve duizendpoot.

Bekijk vacature

Zzp-vacatures

Op deze pagina een overzicht van alle zzp-vacatures die YER momenteel aanbiedt. Check als zzp’er de vacatures, solliciteer eenvoudig als je vindt wat je zoekt en ga via YER aan de slag binnen ons enorme netwerk.  

Zzp-vacatures in het hele land 

Van Limburg tot en met Friesland, van Zeeland tot en met Groningen, en van de randstad tot aan de Duitse grens: YER biedt je als ZZP’er vacatures aan in heel Nederland. Sinds we in 1987 startten als arbeidsbemiddelaar, groeide ons netwerk en daarmee ook het aanbod van vacatures voor zelfstandigen jaar in, jaar uit. Hierdoor bieden we je op ieder moment kansen bij organisaties van groot tot klein, voor lange of korte periodes. Ook zijn onze kantoren gevestigd in alle windrichtingen, zodat je als ZZP’er via YER geniet van regionale dienstverlening, gecombineerd met landelijke dekking en service voor zzp-vacatures.  

Zzp-vacatures voor diverse functies 

Je hebt als zzp’er via YER keuze uit een groot aantal functies. Kies voor een volgende stap als bijvoorbeeld klantmanager inburgering, casemanager milieu, software engineer, consulent inkomen, beleidsmedewerker RO, beleidsadviseur sociaal domein, teammanager, wmo-consultent, advieseur ruimtelijke ordening, casemanager Wabo, IAM DevOps engineer, projectleider of verkeerskundige.  

Elke werkdag nieuwe zzp-vacatures 

Bovenstaande functies zijn slechts een kleine greep uit de soorten zzp-vacatures dat je op deze pagina kunt vinden. Het aanbod wordt dagelijks aangevuld. Dus als je vandaag niet vindt wat je zoekt, zien we je hier graag snel terug.