Future Business Leader (P&L)

 • Salarisindicatie Uitstekende arbeidsvoorwaarden incl. auto
 • Vakgebied Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10012765
 • Locatie Barneveld, Amsterdam, Rotterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing, Logistics & Transportation, Industrial

Samenvatting

Ambieer jij een general managementpositie binnen een vooruitstrevend en groeiend internationaal concern? Ben jij academisch opgeleid, ambitieus en ben jij er klaar voor om jouw carrière te versnellen? Dan zal dit traject jou zeker aanspreken.

Over de functie

Als Future Business Leader begin je jouw carrière binnen Eurofins in een leidinggevende positie, waarbij je direct de verantwoordelijkheid draagt voor een team tussen de 20-60 medewerkers. Vanuit deze positie werk je richting general management met complete P&L-verantwoordelijkheid en realiseer je concrete doelstellingen binnen tijd en budget.

Met overtuiging en ondernemerschap analyseer en optimaliseer je een diversiteit aan processen, met als doel om nog efficiënter en klantgerichter te werken. Binnen een divisie rapporteer je aan de Managing Director of Business Line Director die de eindverantwoordelijkheid draagt voor meerdere locaties en/of bedrijven. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, enthousiasmeert jouw team, borgt afspraken en gaat daadkrachtig en resultaatgericht te werk.

Binnen Eurofins krijg je de ruimte om zelfstandig invulling te geven aan je pakket met verantwoordelijkheden, passend binnen de besproken doelstellingen. Je werkt in een dynamische en veeleisende werkomgeving, die gevoed wordt door de snelle groei die Eurofins doormaakt, door de hoge kwaliteitseisen en een zeer diverse groep van medewerkers die je moet aansturen. Dit zijn de ideale omstandigheden voor jou om een steile leercurve voort te zetten, waarbij je verantwoordelijkheden steeds worden aangepast op jouw ontwikkeling zodat deze leercurve niet afneemt.

Over het bedrijf

Eurofins is een internationaal beursgenoteerd bedrijf die haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Zij is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en heeft een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 47.000 medewerkers, verdeeld over 800 laboratoria en is actief in 50 landen met een omzet van € 4,56 Miljard in 2019. De organisatie heeft sterke groeiambities en heeft haar omzet tussen 2005 en 2019 meer dan 3 keer verdubbeld.

Als gevolg van haar groei heeft Eurofins behoefte aan 'Leadership'. Zij wensen zoveel mogelijk te voorzien in hun senior management / directie behoefte vanuit eigen gelederen. Hiervoor heeft men in overleg met YER Executive dit traject voor onderscheidend talent opgezet. Een kweekvijver net onder de 'top' van de organisatie.

Aanbod

Eurofins biedt jou de kans om je in een dynamische, internationale organisatie snel te ontwikkelen in een baan met veel verantwoordelijkheden. Jouw salaris en secundaire voorwaarden zijn boven marktconform en deze bepaal jij ook zelf naarmate je ervaring en verantwoordelijkheid toeneemt! Een bonusregeling hoort hier ook bij, evenals een leaseauto.

Eurofins heeft locaties door heel Nederland.

Profiel

 • Afgeronde Academische opleiding, bij voorkeur in een bèta richting. In de kern heb je in ieder geval een academische bèta profiel;
 • Maximaal 3 werkgevers na afstuderen;
 • Aantoonbaar 'Leadership' profiel;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Deel dit met mijn netwerk: