Technisch Manager

 • Salarisindicatie Goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10012486
 • Locatie Barneveld
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Energy, Gas, Water, Engineering, Construction

Samenvatting

Ben jij een technisch projectmanagement professional die in een multidisciplinaire projectomgeving disciplines verbindt en het overzicht bewaart? Dan is de uitdaging van Technisch Manager binnen ELIQUO de volgende stap voor jou!

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor “de techniek” binnen projecten en is het jouw primaire taak een goed multidisciplinair ontwerp gereed te krijgen. Tijdens de bouw van de installaties ben je het technisch geweten en vraagbaak voor het team dat de installatie op de projectlocatie realiseert. Je blijft betrokken tot en met de opstart en inbedrijfstelling van de gerealiseerde installatie. In de IPM rol van Technisch Manager stuur je het multidisciplinaire ontwerpteam aan, coördineer je de voortgang van het ontwerp, stuur je op het budget en overleg je met de klant.

Als expert kijk jij over alle vakdisciplines heen en beheers je de raakvlakken. Om dit voor elkaar te krijgen geef je sturing aan het ontwerpteam waar jij functioneel leiding aan geeft. Dit team bestaat uit ontwerpleiders per vakdiscipline (C/W/EPA en procestechnologie). De ontwerpleiders produceren het ontwerp met engineers van binnen en buiten de ELIQUO organisatie. Jij functioneert hierbij als verbinder, sparringpartner en criticus om alle componenten samen te laten komen in een uitvoerbaar ontwerp van de nieuwe zuiveringsinstallatie.

Projecten waaraan jij kunt gaan werken zijn bijvoorbeeld installaties voor het verwijderen van medicijnresten uit stedelijk afvalwater, de uitbreiding en/of nieuwbouw van rioolwaterzuiveringsinstallaties voor een stad of de realisatie van een energie- en grondstoffenfabrieken voor de verwerking van rioolslib. Je werkt dus direct aan projecten met grote maatschappelijke relevantie.

Over het bedrijf

ELIQUO houdt zich bezig met het uitwerken en realiseren van complete concepten voor een energieneutrale behandeling van huishoudelijk afvalwater, terugwinning van nuttige grondstoffen en verwijdering van microverontreinigingen. Hun voornaamste klanten zijn de Nederlandse waterschappen die zich bezig houden met het zuiveren van stedelijk afvalwater. ELIQUO realiseert haar projecten als EPC Contractor en staat zelf in voor het volledige ontwerp, de bouw, de opstart en de oplevering van het project aan de opdrachtgever.

ELIQUO WATER & ENERGY maakt deel uit van de ELIQUO WATER GROUP. Als groep is ELIQUO in staat de nieuwste technologieën aan te bieden op het gebied van communale water- en afvalwatertechniek.

Aanbod

Werken in een hecht team met gedreven en vakkundige collega’s, met daarbij:

 • Marktconforme beloning, 30 vrije dagen en collectieve pensioenvoorziening;
 • Opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • Passende vergoeding voor je reiskosten;
 • Flexibele werkuren (32-40 uur per week).


Profiel

YER zoekt voor ELIQUO een gedreven professional die hun passie deelt om gezamenlijk projecten te realiseren die een zichtbare duurzaamheidsbijdrage opleveren en daarnaast beschikt over het volgende:

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau (Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek/Scheepswerktuigkunde) en reeds 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een multidisciplinair DNA (C/W/EPA), gedreven door technische inhoud en enthousiasme om het ontwerpteam te sturen en op de weg te houden;
 • Ervaring met werken in bouwteam, systems engineering, kennis van UAV-gc en het werken met IPM en;
 • Goede beheersing Engelse taal. Duits is een pre.
Deel dit met mijn netwerk: