International Sales Manager

 • Salarisindicatie Uitdagende functie met groeipotentieel
 • Vakgebied Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10014153
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Industrial

Samenvatting

Ben jij een ervaren Internationaal Sales Manager met grote interesse in technologie en met name in processen rondom 3D Printing? Voel jij je thuis in een dynamische start-up organisatie en wil jij meegroeien in een internationale markt met enorme potentie? Dan is dit een kans die jij moet grijpen. Onze opdrachtgever AM-Flow is op zoek naar een International Sales Manager die de organisatie helpt hun totaaloplossing wereldwijd uit te rollen. Zijn jouw ambities ook onbegrensd?

Over de functie

Als Internationaal Sales Manager bij AM-Flow ben jij verantwoordelijk voor het creëren van succesvolle, langdurige relaties. Dit doe je enerzijds door het onderhouden en uitbouwen van business van het huidige klantportfolio: je bent een aanspreekpunt voor bestaande klanten en gaat aan de slag met de individuele behoeften. Anderzijds creëer jij succesvolle relaties door nieuwe business te genereren. Jij bent actief op beurzen en gebruikt je netwerk. Je reageert proactief op nieuwe kansen in de markt en verzorgt een toekomstbestendige sales funnel. De focusgebieden zijn West-Europa en de U.S.

AM-Flow levert een innovatieve workflow automatisering aan productiebedrijven in de 3D Printing-industrie. Deze post processing software is baanbrekend, gezien de ‘cost of identification & sorting per 3D geprint object hierdoor significant daalt. De organisatie is met deze gepatenteerde oplossing uniek en marktleider op het gebied van workflow automatisering. De uitdaging ligt dan ook om samen met de klant inzicht te krijgen hoe het proces te verbeteren en stap voor stap naar het einddoel te werken. Hierbij komen langdurige en inhoudelijk complexe sales trajecten kijken.

AM-Flow combineert deskundigheid op het gebied van 3D-vormidentificatie, industrieel machinevisie en AI-software met de integratie van haar eigen productielijn hardware. Belangrijk is daarom dat jij kennis hebt van productieprocessen. Op deze manier kun jij jouw klant adviseren over de volgende stappen naar een totaaloplossing. AM-Flow neemt ook de gehele implementatie op locatie uit handen. De Internationaal Sales Manager fungeert tijdens dit traject als Projectmanager en werkt nauw samen met de Implementatie Consultants. Je rapporteert in deze rol aan de Commercieel Directeur.

Over het bedrijf

AM-Flow is een ambitieus bedrijf dat de wereld kennis wil laten maken met haar automatiseringsoplossing. De organisatie daagt de groeiende AM-industrie uit door kritisch naar hun processen te kijken en zo end-to-end de digitale productie mogelijk te maken. AM-Flow combineert deskundigheid op het gebied van 3D-vormidentificatie, industrieel machinevisie en AI-software met de integratie van haar eigen productielijn hardware. In andere woorden, AM-Flow biedt een volledige hard- en softwareoplossing. Hun software verbindt met de bij klanten aanwezige MES- en ERP-software waardoor klanten voordelen met betrekking tot schaalbaarheid, kosten reducering, doorlooptijd, bezorging, controle en omzet kunnen ervaren.  

Werken bij AM-Flow betekent werken bij een vooruitstrevend start-up bedrijf dat bijdraagt aan zero-waste fabricatie. Innovatie door revolutioneren staat centraal. Voor meer informatie bekijk de website: https://am-flow.com/

Aanbod

AM-Flow biedt een dynamische werk- en leeromgeving. Je komt terecht in een internationale, diverse werkomgeving met ambitieuze groeidoelstellingen. Samen met AM-Flow werk je aan de uitdaging om productie wereldwijd te verduurzamen. Naast de uitdagingen die het bedrijf biedt, krijg je een uitstekend salaris inclusief aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken of op locatie in Eindhoven (Brainport Industries) of Amsterdam.

Profiel

Als Internationaal Sales Manager binnen AM-Flow heb jij een can-do mentaliteit. Je voelt je thuis in een omgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je bent in staat groeikansen te identificeren en te realiseren en neemt zowel strategie als uitvoering voor je rekening. Je bent een ware visionair als het gaat om het de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Additive Manufacturing/ 3D Printing en weet deze als trusted advisor over te brengen aan prospect en klant. Verder:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in technische of bedrijfskundige richting;
 • Je hebt 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan als (Internationaal) Sales Accountmanager;
 • Je vindt het leuk om internationaal te reizen;
 • Je hebt affiniteit met techniek en productieprocessen. Kennis en ervaring met de markt van Additive Manufacturing is een pre; 
 • Ervaring Hubspot is een pre;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in geschrift. Duits is een pre.

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Kaz van Wezel, Consultant bij YER Executive, bereikbaar via kazvanwezel@yer.nl of 06 294 307 41

Deel dit met mijn netwerk: