Projectleider Energy & Infra

  • Salarisindicatie Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen +, auto van de zaak, opleidingsmogelijkheden en thuiswerken.
  • Vakgebied Construction & Civil Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021879
  • Locatie Rotterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering

Samenvatting

Heb jij ervaring met het uitvoeren van (ondergrondse) infraprojecten en heb je ook de nodige kennis van elektrische installaties? Ben je een ervaren projectleider die gewend is van A tot Z betrokken te zijn en wil je graag bijdragen aan de transitie naar zero emission van een containerterminal? Dan is de rol van Projectleider Energy & Infra bij een van de meest geavanceerde containerterminals in de Rotterdamse havens echt iets voor jou. 

Over de functie

Als projectleider Energy & Infra werk je op de afdeling Infrastructure & Equipment. De afdeling bestaat uit een team specialisten en kennishouders die samen verantwoordelijk zijn voor de projectmatige aanpassingen aan en technische automatisering van de infrastructuur en het equipment van alle terminals. Jij bent binnen het team de projectmanager en kennishouder op het gebied van Elektrische infrastructuur en hoogspanningsinstallaties en voert projecten uit vanaf de aanvraag, via de overdracht tot het beheer. Denk hierbij aan projecten als vervanging van hoogspanningschakelborden of lichtmasten en verbeteringen in de energiehuishouding van de terminals. Daarnaast leid je de transitie naar ‘zero emission’. Je bent adviseur, onderzoeker en sparringpartner voor ingewikkelde en uitdagende projecten en beleidsontwikkeling. Uiteraard heb je je teamleden om je heen om mee te overleggen. Samen met hen ga je voor het beste resultaat. Je ondersteunt bij de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van projecten, signaleert verbeterpunten en participeert in incident-, problem- en changemanagementprocessen

Over het bedrijf

In de haven van Rotterdam neemt een van de meest geavanceerde containerterminaloperators van Europa het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. Het bedrijf exploiteert in Rotterdam twee terminals, allebei op de Maasvlakte. De terminals zijn 24/7 in bedrijf en behandelen jaarlijks miljoenen containers. Op dit moment wordt hard gewerkt aan zero emission.Aanbod

Zeer aantrekkelijke primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.


Profiel

Je hebt een goede kennis van de Nederlandse markt, en goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in he Nederlands. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met projectmanagementprocessen. Bovendien ben je op de hoogte van relevante concepten op het vlak van de I&E aandachtsgebieden. Je hebt een hbo- of wo-opleiding op het gebied van energietechniek (hoogspanning)afgerond of vergelijkbaar niveau, bent analytisch, klantgericht, onderzoekend en verbindend. Je weet de kracht van een team te benutten en beschikt over een fikse doisis overtuigingskracht. 

Deel dit met mijn netwerk: