Project Manager Automated Solutions

 • Salarisindicatie STILL biedt projectmanagers een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij ouderdomspensioen, minimaal 40 vrije dagen en een auto van de zaak.
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10020684
 • Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Logistics & Transportation, Engineering

Samenvatting

Heb jij meerdere jaren ervaring in projectmanagement van kapitaalgoederen? Ben jij daarnaast gedreven jouw skills in te zetten bij één van de meest toonaangevende aanbieders van intralogistieke oplossingen op maat? Dan hebben wij een niet te missen kans!

Over de functie

Als projectmanager bij STILL ben je verantwoordelijk voor het optimale verloop van de projecten bij STILL. Je fungeert als single point of contact: je bent verantwoordelijk voor tijdige en correcte communicatie tussen alle betrokken stakeholders, zowel extern (klant, partners en 3e partijen) als intern. Hierdoor creëer jij structuur en overzicht, op elk moment, voor elke stakeholder. Verder bewaak jij in deze rol de projectuitvoering. Je realiseert de contractuele afspraken (omvang, planning, budget, concept en kwaliteit), ziet toe op het algehele projectproces en stuurt het project bij indien nodig. Hierdoor optimaliseer jij de klanttevredenheid en efficiency. Jij wordt een succes door de volgende taken en verantwoordelijkheden op je te nemen:

 • Monitoren, managen, communiceren, rapporteren en documenteren van projectdoelstellingen met betrekking tot de scope, planning, kosten, veiligheid en kwaliteit
 • Bewaken van de projectuitvoering volgens contractuele afspraken met de typische projectkenmerken zoals omvang, planning, budget, concept en kwaliteit
 • Naleving van het projectproces met o.a. kick-off meeting, projectplan, planning en projectkostencontrole, FAT & SAT, prestatietests, protocol voor overdracht, punchlist, etc.
 • Correcte en tijdige vertaling van contractueel overeengekomen scope en functionaliteit in (technische) specificaties naar inkoop en/of onder -aanneming
 • Projectkostenbeheersing; aansturen, beheren & rapporteren van periodieke projectkostenbeheersingsroutines
 • Change request management; beheer, registratie en realisatie van (scope-) wijzigingen

Over het bedrijf

Speel mee aan de top: STILL is één van de meest toonaangevende aanbieders van intralogistieke oplossingen op maat. Word lid van dit topteam en betreed het speelveld om de wereldwijde klanten en circa 9.000 collega's te inspireren. In de zoektocht naar innovatieve oplossingen is bij STILL elke positie spelbepalend. Je krijgt een veelzijdig takenpakket en komt te werken in een open sfeer waar veel speelruimte is, zo kan STILL de innovatieve speler blijven die het nu is. Eigen verantwoordelijkheid gaat hand in hand met toegewijde samenwerking die vakgebieden én landsgrenzen overstijgt. Werkend aan oplossingen en diensten met echte meerwaarde voor de klant, durft STILL nieuwe wegen in te slaan. Daarvoor heeft STILL sterke teamplayers nodig die samen topprestaties leveren. 

Aanbod

STILL biedt de projectmanager een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij ouderdomspensioen, minimaal 40 vrije dagen en een auto van de zaak. Verder heb je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, denk hierbij aan (internationale) doorgroeimogelijkheden. Naast een uitgebreid inwerktraject zul jij je snel op je plek voelen binnen STILL door de leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Profiel

Wij zoeken een projectmanager die in staat is om effectief met tijd om te gaan en onder strikte deadlines te werken. Je werkt planmatig, bent stressbestendig en communiceert tijdig met stakeholders. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatietalent en plezier in overzichtelijke taken. Daarnaast ben jij slim, creatief, zelfverzekerd, zelfgemotiveerd en proactief. Verder breng jij:

 • Een afgeronde bachelor diploma in werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Meerdere jaren ervaring in projectmanagement van kapitaalgoederen
 • Bewezen track record in het behalen van kpi's en het aansturen van projecten om de Advanced Applications business te laten groeien
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
Deel dit met mijn netwerk: