Manager Engineering Clean Technology

  • Salarisindicatie € 100.000 - € 125.000 bruto per jaar - Arnhem
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10028635
  • Locatie Arnhem
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Engineering, Energy, Gas, Water, High Tech

Samenvatting

Een allround management rol bij een bedrijf dat bijdraagt aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving.

Over de functie

Vanwege pensionering is er thans ruimte voor een technisch bevlogen, no-nonsense Manager Engineering. In deze functie ben je actief als allround leidinggevende met oog voor de mensen en een passie voor het vak. Als betrokken manager stuur je een multidisciplinair team aan van in totaal zo’n 15 enthousiaste professionals. Binnen een prettige bedrijfs cultuur krijg je de mogelijkheid om aan hoogwaardige technologie te werken op het inter natio nale speelveld. Uiteraard op een projectmatige wijze, waar men tegelijkertijd ook eigen producten maakt als toeleverancier. Je bent lid van het MT en rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Over het bedrijf

MTSA ontwikkelt en produceert circulaire, groene installaties die groene elektriciteit omzetten in water stof en vice versa om schone energie 24/7 beschikbaar te maken. Met een historie die terugg aat tot 1993, is men een innovatieve en gewaardeerde speler binnen de energie markt.

Aanbod

€ 100.000 - € 125.000 bruto per jaar - Arnhem

Profiel

Technische hbo/academische opleiding aangevuld met ruime ervaring in (project) management, bijvoorbeeld vanuit een ingenieursbureau of machinebouwer. Affiniteit met high power equipment is een pre. Hands-on mentaliteit, communicatief sterk en Engels taal vaardig. Je bent tevens in staat daadkrachtig op te treden en beschikt over een hoge mate van flexibiliteit.

Deel dit met mijn netwerk: