Business Developer Energietransitie

  • Salarisindicatie Maximaal € 95.000 - Noord-Brabant & Limburg
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10029607
  • Locatie Noord-Brabant en Limburg
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water, (Petro)Chemical, Engineering

Samenvatting

Een dynamische rol voor een ambitieuze professional met kennis van de energiemarkt. Dit bij een oersolide energie reus.

Over de functie

Je doel is om een collectief warmtenet te identificeren en vorm te geven. Jij zorgt ervoor dat er samenwerkingsverbanden worden gevormd met de relevante stakeholders om gezamenlijk de haalbaarheid van het initiatief te onderzoeken. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van proposities en weet je het onderscheidend vermogen te vertalen naar stakeholders. Hierbij ga je de diepte in en bekijk je de financiële haalbaarheid, maar ook de duurzaamheid, het integrale warmtesysteem van bron tot afnemer, en draagvlak bij bewoners en techniek. 

Over het bedrijf

Onze cliënt, Enpuls Warmte Infra, onderdeel van het stabiele en betrouwbare netwerkbedrijf Enexis Groep (met een geschiedenis die teruggaat tot 1914) ontwikkelt, realiseert en beheert de warmtenetinfrastructuur op het transitiepad naar duurzaamheid om de afhankelijkheid van aardgas en de uitstoot van CO2 te minimaliseren. 

Aanbod

Maximaal € 95.000 - Noord-Brabant en Limburg

Profiel

Je beschikt over een afgeronde hbo/academische opleiding, aangevuld met “business case ervaring”. Vanzelfsprekend neem je ervaring mee op het gebied van warmtenetten/energiesystemen en ben je politiek sensitief. Je bent daarnaast communicatief en sociaal uitstekend vaardig en een netwerker “pur sang”.

Deel dit met mijn netwerk: