Business Unit Manager Bouwmaat

 • Salarisindicatie € 80.000 - € 100.000
 • Vakgebied General Management
 • Full time/Part time Fulltime
 • Vacaturenummer 8834700
 • Standplaats Nieuwegein
 • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consumer Goods

Samenvatting

Behartig jij de belangen van De Stiho Groep (DSG) binnen Bouwmaat en bouw jij mee aan verdere groei en succes van Bouwmaat?

Over de functie

Als Business Unit Manager (BUM) Bouwmaat ben je eindverantwoordelijk voor het resultaat van de 16 DSG Bouwmaten en het verder ontwikkelen van Bouwmaat naar de toekomst toe. In samenspel met de 3 andere eigenaren en Bouwmaat Nederland draag je actief bij in de strategie voor Bouwmaat en verdere groeiambities. Je geeft direct leiding aan de 16 vestigingsmanagers en coacht proactief op het vergroten van de verkoopkracht, klantgedrevenheid en het behalen van resultaten.

Jij brengt de organisatie naar een hoger plan met je enthousiasme en kennis van zaken. Je doet dit samen met je eigen MT, dat bestaat uit twee HRM-adviseurs, de business controller en twee operationeel managers. De operationele managers ondersteunen jou bij de logistieke en verkooporganisatie over de vestigingen heen. Daarnaast maak je deel uit van de franchiseraad van Bouwmaat Nederland, waar je nauw betrokken bent en initiatieven neemt over tactische besluiten van Bouwmaat. Als BUM denk je mee over de toekomst van Bouwmaat Nederland waarbij je tegelijkertijd het belang van DSG Bouwmaat niet uit het oog verliest. Je vindt het leuk om op dit snijvlak van belangen te opereren, dagelijks een ondernemende organisatie aan te sturen en je rapporteert aan de directie van De Stiho Groep.

Over het bedrijf

De Stiho Groep, DSG, streeft ernaar met haar formules de best gewaardeerde duurzame toeleverancier te van Bouwend Nederland te zijn. Binnen de verschillende formules Stiho en Giebels, Baars & Bloemhoff en DSG Bouwmaat zijn ruim 700 medewerkers actief, met ieder hun eigen klantengroepen.

Voor de formule Bouwmaat wordt gezocht naar een energieke, ondernemende Business Unit Manager, die het Strategisch belang en succes van Bouwmaat verder begeleid naar de toekomst. Bouwmaat is voor de vakman dé groothandel in bouwmaterialen en biedt alles voor slimmer bouwen. Bouwmaat helpt de vakman zo efficiënt mogelijk zijn werk te doen en alles is daarop afgestemd. Het assortiment (meer dan 10.000 artikelen gegarandeerd op voorraad), de service en de openingstijden van de vestigingen zijn afgestemd op de doelgroep. Of het nu gaat om bouwmaterialen, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf, of keukens: Bouwmaat is de slimste keuze voor elke professional die werkt in de herstel-, renovatie- en onderhoudsbranche. Met 46 vestigingen in Nederland en is er altijd een vestiging in de regio. De gemeenschappelijke organisatie Bouwmaat Nederland is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de formule. De Stiho Groep is momenteel franchisenemer van 16 vestigingen en is daarmee aandeelhouder van Bouwmaat Nederland.

Wat wij bieden

DSG heeft de ambitie een topwerkgever te zijn voor mensen die werken aan hun eigen ontwikkeling en het succes van De Stiho Groep. Daar horen een goed salaris en een auto net zo goed bij als plezier in je werk en ruimte om je eigen werk in te richten. Daarop aansluitend maak je deel uit van een organisatie die investeert in mensen en duurzaamheid. Dit biedt voor jou ook mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei, waarbij je in een organisatie werkt met korte communicatielijnen, snelle besluitvorming en een informele hartelijke sfeer, waar mensen vaak langdurig werkzaam zijn.

Functie eisen

 • Een afgeronde MSc in een (technisch) bedrijfskundige of commerciële richting
 • Aantoonbaar succesvol in het coachen van een team in een commerciële, klantgerichte en vergelijkbare Retail of industriële omgeving
 • Zelf startend vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden om je te bewegen op verschillende niveaus in organisaties
 • Resultaatgericht, met oog voor mensen en coaching
 • Daadkrachtig, komt afspraken na en positief kritisch als het gaat om de ontwikkeling van visie en strategie
 • Analytisch en conceptueel vermogen, met de capaciteit een vertaling te maken naar tactisch operationele plannen
 • Gedreven, energieke en ondernemende persoonlijkheid

Andere vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden