Kantoordirecteur

  • Vakgebied Management
  • Full time/Part time Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-09727600
  • Locatie Amsterdam
  • Dienstverband In dienst van opdrachtgever
  • Branche Legal

Samenvatting

Een uitdagende en leidinggevende functie in een dynamische en groeiende organisatie met een platte structuur, korte communicatielijnen en gedreven, ambitieuze collega's.

Over de functie

Als kantoordirecteur ben je de spin in het web van kantoor en stimuleer je een cultuur waarin alles soepel loopt en waarin de juristen zich kunnen focussen op de behandeling van dossiers en het onderhouden van de relaties met cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en organiseren van alle ondersteunende processen binnen kantoor en faciliteert de partnergroep in de uitvoering van haar managementtaken. Je brengt structuur aan binnen de kantoororganisatie en richt alle processen zo efficiënt mogelijk in. Waar nodig en mogelijk coördineer en stimuleer je collega’s om de taken in de werkvelden waarvoor zij verantwoordelijk zijn, uit te voeren. Indien nodig stroop je ook zelf de mouwen op om zaken waarvoor jij verantwoordelijk bent, gedaan te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor de volgende processen: HR Mede vormgeven van procedures Verzorgen van arbeidsovereenkomsten en begeleiden van het proces van in- en uitdiensttredingen Organiseren van beoordelingscycli Monitoren en opvolgen van ziekteverzuim, inclusief contacten met zieke personeelsleden, arbo-dienst, verzekeraar en bedrijfsarts Recruitment Het organiseren van een recruitmentprogramma van kantoor voor studenten Het organiseren en ondersteunen van een effectieve werving van nieuwe medewerkers voor kantoor Contact met headhunters Facility management Het vastleggen en onderhouden van vaste kantoorprocessen ICT: contacten met IT providers (Xinno en Assyst) Huisvesting: coördineren zoektocht naar nieuwe huisvesting, inrichting en verhuizing in Q3 2022 Inkoop en contractbeheer Eerste aanspreekpunt leveranciers Bewaken frisse, moderne en professionele uitstraling kantoor Het trainen en aansturen van collega’s die de ontvangst van cliënten verzorgen Coördineren studentenpool voor lunch en ontvangst cliënten bij closings Onderhouden van contacten met verzekeringstussenpersonen voor de op kantoor betrekking hebbende verzekeringen Communicatie | events PR & Marketing: zoals het bijhouden van de website en het meedenken over promotieartikelen en andere kantooruitingen Organiseren van closings, seminars en andere (kantoor)events

Over het bedrijf

Zuidbroek is een notariskantoor aan het Vondelpark in Amsterdam dat gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Zuidbroek adviseert en begeleidt ondernemingen, beleggingsfondsen, coöperaties en not for profit organisaties bij transacties, de structurering en hun governance, Zuidbroek rekent zowel nationale als internationale partijen tot haar cliënten. Ook publiceren zij regelmatig over deze onderwerpen en treden zij op als docenten bij specialistische opleidingen.

Aanbod

Een uitdagende functie in een kleine, dynamische en groeiende organisatie met een platte structuur, korte communicatielijnen en gedreven, ambitieuze collega's Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, pensioen, telefoon, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. Een flexibele inrichting van de werkweek is bespreekbaar

Profiel

Academisch werk- en denkniveau Bedrijfsmatig inzicht en bekend met ondersteunende processen op een breed terrein Meerdere jaren relevante werkervaring in een klantgerichte en high performance organisatie (ervaring binnen de advocatuur en/of het notariaat is een pre) Affiniteit met hoogwaardige dienstverlening (advocatuur, consultancy, M&A, private equity) Een pro-actieve houding (pit) en sterk verantwoordelijkheidsgevoel, gebruikmakend van een prettig natuurlijk overwicht en een "getting things done-mentaliteit"
Deel dit met mijn netwerk: